top of page

FAQ

Heb je vragen over Proef Egmond?

De meest gestelde vragen vind je hier.

Hoe bestel ik tickets?

Tickets bestellen kan heel eenvoudig online. Nadat je de bestelling voltooid hebt, ontvang je een bevestigingsmail.

 

Hoe laat begint/eindigt Proef Egmond?

Proef Egmond begint om 11.30 uur en eindigt om 17.00 uur.

Wanneer krijg ik mijn fysieke ticket?

In de week voorafgaand aan zaterdag 12 november ontvang je van ons een mail met daarin je startlocatie. Met deze mail kun je op de dag van het evenement je ticket ophalen bij de startlocatie waarbij je bent ingedeeld.

 

Ik wil graag met vrienden/kennissen samen starten. Is dat mogelijk?

Ja, dat is mogelijk. Als jullie samen één bestelling plaatsen, hoef je hier niets voor te doen. Als jullie aparte bestellingen plaatsen kunnen jullie tijdens het bestelproces het bestelnummer van de eerste bestelling invullen.

 

Ik wil wisselen van startlocatie. Kan dat?

Als de startlocaties in de week voor het evenement bekendgemaakt worden, is het in verband met onze voorbereidingen niet meer mogelijk om te wisselen van startlocatie.

 

Kan ik ook de tickets voor mijn vrienden/familie bestellen?

Je kunt zoveel mogelijk tickets kopen als je zelf wilt. Wij zullen altijd zorgen dat de complete bestelling op dezelfde startlocatie begint.


Hou er bij het bestellen wel rekening mee dat je van iedereen dieetwensen of voedselallergieën doorgeeft.

 

Ik volg een dieet, heb een voedselallergie of ben vegetarisch. Wordt hier rekening mee gehouden?

Ja, hier wordt natuurlijk rekening mee gehouden. Geef dit alsjeblieft wel van tevoren aan: tijdens het bestelproces (ook van andere mensen binnen je bestelling) en bij binnenkomst in het restaurant. Zo is iedereen tijdig op de hoogte van je wensen.

 

Kan ik iets anders krijgen als ik het gerechtje niet lust?

Dat is helaas niet mogelijk. De restaurants bereiden één gerechtje voor. Proef Egmond is een evenement waarbij het er om draait dat je nieuwe gerechtjes probeert en je laat verrassen door de creativiteit van de chef-koks. 

 

Het is uiteraard wel mogelijk om een aangepast gerechtje te krijgen als je een dieet volgt, een voedselallergie hebt of vegetarisch bent. 

 

Mogen kinderen mee?

Kinderen mogen mee. Wij bieden geen kinderkorting. Als je twijfelt of kinderen de gerechtjes wel lusten, raden wij aan om geen ticket te kopen voor de kinderen en in de restaurants iets van de kaart te bestellen.

 

Vanzelfsprekend wordt er geen alcohol geschonken aan mensen jonger dan 18 jaar. Aan mensen jonger dan 18 jaar wordt een vervangend (fris)drankje geschonken.

 

Legitimatie verplicht.

 

Waarom moet ik mijn legitimatie meenemen?

Medewerkers van de deelnemende restaurants kunnen naar je legitimatie vragen. Restaurants mogen geen alcohol schenken aan mensen jonger dan 18 jaar en zullen dit bij twijfel ook niet doen.

 

Ik heb tickets voor Proef Egmond, maar ik ben verhinderd. Wat doe ik met mijn tickets?

Helaas is er geen restitutie mogelijk. Wij raden je aan om zelf te proberen je tickets door te verkopen. Hierin zullen wij geen bemiddelende partij spelen.

 

Ik heb een andere vraag. Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Je kunt ons altijd mailen via info@proefegmond.nl of tijdens kantoortijden bellen:

06 45 45 94 95.

bottom of page